За Аква Тур БГ

ЗА АКВА ТУР БГ

Уважаеми партньори, скъпи приятели,

С настоящото представяне имаме изключителното удоволствие да Ви запознаем накратко с дейността и програмите, които разработваме, както за групови, така и за индивидуални и бизнес пътувания, организиране на семинари и продажба на самолетни билети за цял свят. 
AQUA TOUR BG е лицензиран туроператор с повече от 16 години стаж на туристическия пазар, като в зората на своята кариера стартира като малка, никому непозната, фирма и постепенното израстване се дължи на много труд, старание, умения и вглеждане дори и в незначителните на пръв поглед детайли, както и с помощта на ВАС, нашите клиенти, без които няма да сме това, което сме сега. А именно в момента се нареждаме в едно от водещите места на фирмите партньори в страната и това е факт, с който много се гордеем. 

В офисите на AQUA TOUR BG за въпроси и съвети относно настоящи или предстоящи пътувания на Ваше разположение са висококвалифицираните ни служители, които са готови да помогнат в избора на програма или условия, отговарящи на желаното от Вас пътуване. Съчетанието от приятна обстановка, първокласно обслужване, преференциални цени и всякакъв вид услуги, свързани с туризма е уникалното съчетание, което можете да бъдете сигурни, че ще намерите при нас в офисите на AQUA TOUR BG. Няма да е пресилено, ако кажем, че нашият екип работи неуморно, като за всеки клиент имаме индивидуален подход и отделяме нужното време и внимание, без да омаловажаваме желанията и възможностите му. Стараем се да сме максимално полезни, като едновременно с това основно правило е да се вслушваме в съветите и препоръките на нашите клиенти и това помага да се дообогатяват познанията ни в различни посоки и сфери. 

Корпоративни мероприятия:
Това е една много фина част от дейността ни, тъй като се работи по индивидуални проекти, съобразени с много и различни изисквания, предоставени на клиента. 
В тази част влизат: 
хотелските резервации в страната и чужбина, трансфери, транспорт, наемане на зали и ресторанти, презентации, украси, мултимедия, артистична програма и много други услуги, съобразени с дейността на Вашата компания. 

Туризъм и организирани пътувания:
Това е частта, в която сме на най-високо ниво, тъй като основната ни дейност са организираните пътувания и ваканционни почивки. През цялата година, в зависимост от сезона, можете да намерите различни чартърни програми по основните дестинации - Турция, Тунис, Египет, Дубай и Европа. Разбира се организираме и автобусни програми, но те са съсредоточени главно в периодите на летните почивки. При организираните пътувания предимството е това, че се предлагат готови пакетни цени с включени всички задължителни разходи по едно пътуване или почивка, като в много от случаите са включени и някои допълнителни екскурзии, главно при Европейските програми. В периодите на Новогодишните, Великденски и Майски Празници, по време на пътуванията, групите се придружават от представители на AQUA TOUR BG от началото до края на екскурзията. Изключения правят само дестинациите през лятото, тъй като това са ваканционни пътувания и клиентите ни се посрещат от представители на AQUA TOUR BG на място, независимо къде сте избрали да почивате. 
В последните няколко години фирмата значително се специализира и направи огромен приръст в организирането на екзотични пътувания и почивки, между които лидерство държат следните дестинации: Сейшелски острови, Малдиви, о-в Бали, Виетнам, Тайланд, Мавриций, Куба, Мексико и Домениканска Република. 

Индивидуални пътувания:
За Вас уважаеми клиенти, с желания за различни от обвързаността на организираните пътувания, разработваме такива изцяло съобразени с дати, посочени от Вас, както и неангажиращи се с чартърните програми почивки. 
В този вид пътувания клиента сам избира превозвача или мястото, което желае да посети, без да е обвързан с определени дати и условия, както е при организираните пътувания. В този вид пътувания може да се пътува със собствен превоз, или друг, предложен от нас, според възможностите и желаната дестинация. В този вид пътувания клиентите могат да си избират маршрути по цял свят и до най-екзотичните кътчета от него. От наемане на вили, апартаменти, рент-а-кар и всички видове трансфери. 

Фирмени договори за корпоративно обслужване:
За управителите на фирми, желаещи да сключат договор с нас за по-лесно и сигурно обслужване на техните служители, без да губят време и средства, могат да получават нужната им информация и обслужване от служителите на AQUA TOUR BG, които ще бъдат изцяло на тяхно разположение. Избрахме този метод на обслужване под знака на едно успешно партньорство и взаимна подкрепа. 

Идеята е да се получат ефективност и добри резултати, като с предимство сме заложили на добрите условия и преференциални цени, които ще ползват служителите на фирми, сключили договори за този вид обслужване. Всеки служител ще получава клиентска карта за отстъпки и други видове бонуси при ползване на услугите на AQUA TOUR BG. С тези карти ще могат да се възползват от отстъпката и приятели на притежателите, като се начислява бонус в картата на притежателя. Важна роля в тези бизнес взаимоотношения ще играят и наши партньори от сферата на финансирането, чрез които служителите ще могат да кандидатстват за подпомагане и финансиране, с което ще могат да си осигурят разсрочено плащане на дадено пътуване или почивка. Вярваме, че присъединяването Ви и ползването на този вид услуга ще улесни Вас и служителите на компанията, защото това не е лукс, а начин да пестим време на другите.