Абонирайте се за нашия бюлетин и научете първи за промоциите ни!
За клиенти: въведете № на резервация и PIN и вижте статуса на Вашата резервация
Начало Екскурзии на място

Екскурзии на място

   АНТАЛИЯ

Сити тур Анталия
Мустафа Кемал Ататюрк е казал - “Анталия е най добрият град на Турция”.
В него можете да пазарувате , да се насладите на красивите водопади, да обядвате или вечеряте в старата част на града.

Нощ в Анталия, пазар и разходка с яхта
Ще се отправите към сините води на многобройните средиземноморски заливчета. Пътешествието започва от Морския часовник в града. Ще имате свободно време за плуване, след което Ви чака обяд на шведска маса, на борда. След морското приключение ще имате около три часа свободно време, за да се позабавлявате пазарувайки по Анталийските магазини. Не се учудвайте, ако търговците Ви почерпят с чай или кафе, тъй като това е част от обичаите при преговори. Не забравяйте, че Турция е световноизвестна със своите сладкиши и определено не трябва да пропускате, да си купите локум или пишмание.

Рафтинг
Невероятно охлаждащо и забавно приключение за най - топлите дни. Заедно с екип от професионалисти ще изпитате силата на водата. След страхотното изживяване ще имате обяд сред природата, на брега на дивата река Кьопручай.

Гмуркане
Тръгване от хотела около 10 часа. Един лек обяд ще Ви даде нужната енергия, за да се справите с това приключение. Ще имате уникална възможност да се насладите на подводната флора и фаунал

Джип Сафари
Тръгване от хотела и придвижване към планината Торос. Следва обяд в близост до планинско селце, където ще имате възможност да се запознаете с бита на местните жители.

Разходка с кораб в Манавгат
Големият пазар в Манавгат ще Ви впечатли с ориенталските и турските си специалитети. Разходката с лодка започва от центъра на Манавгат, където ще Ви вземат, за да отидете до кораба. Ще имате свободно време за плуване в реката и морето, където има интересно преминаване от сладка към солена вода. Също така има посещение на водопада, след което екскурзията завършва с посещение на текстилен магазин.

Турска Баня
Ако сте в Турция, задължително трябва да си направите един Хамам. Желателно е да го направите първите дни, преди излагане на слънце. Хамамът включва: посещение на сауна, джакузи, парна баня и разтриване на цялото тяло, завършващо с благ масаж с масла.
Тази традиция е достигнала до Турция, благодарение на римските войници и в последствие приета от тюрските племена, които продължили традицията. Хамам ( на арабски) означава „Разпространяващ топлина”. Първо тялото се затопля на няколко етапа, след което се премахва втвърдения слой на кожата със специална изтривалка. Следва сапунен масаж.

Екскурзия с кораб от Фаселис
Качване на кораб от пристанището на Кемер, от където ще се отправите на запад. Преминаване покрай красива борова гора, на фона на планината Торос. Свободно време за плуване.


БОДРУМ

Разходка с корабче
Уникалната красота на Егейско море може да се почувства единствено на яхта, на чиито борд Ви очакват неповторими преживявания. Цената включва трансфер, обяд и напитки.
Цена: 40 Eur

Аквапарк
Водни забавления. Аквапаркът разполага с безброй водни съоражения. Едно чудесно място за разпускане. Цената включва трансфер и вход .
Цена: 40 Eur

Дайвинг
Тази екскурзия ще Ви разкрие удивително красив подводен свят. Дайвингът - това са фантастични пейзажи от морските дълбини, поразяващи сцени от подводния живот, интересна и неповторима флора и фауна. Цялостната подготовка и самият дайвинг се провеждат под ръководството на опитни инструктори, от една от най - популярните школи по подводно плуване. Преживяване за всеки с авантюристичен дух. Програмата е за начинаещи и не се допускат деца под 12 години. Цената включва трансфер, обяд, екипировка .
Цена: 45 Eur

Турска баня
Наследена е от римската и византийската култура, която турците са заимствали. Тя е спасение от горещините и средство за възвръщане младостта на кожата. Първо кожата се почиства със специална четка от конски косъм. След това професионален масажист, благодарение на своето майсторство и използваните ароматични масла, я прави мека и благоуханна.
Цена без 30 мин. масаж (трансфер, сауна, масаж със сапун) - 20 Eur
Цена с 30 мин. масаж (трансфер, сауна, масаж със сапун, 30 мин. масаж с благоуханни масла) - 40 Eur

Остров Кос
Не пропускайте възможността да посетите страната на слънцето, митовете и легендите. Там ще видите един от най-красивите острови, съчетавайки почивката в Бодрум с еднодневно пътешествие до гръцкия остров Кос. Екскурзията започва рано сутринта с трансфер от хотела до яхтеното пристанище на Бодрум. От там се отправяте с катамаран към остров Кос, който е само на 20 минути от Бодрум. След пристигането Ви на острова следва самостоятелна програма, която можете да организирате както желаете. Столицата, в която пристигате е изключително красив град, който изобилства от таверни, магазини, кафенета и барове, кой от кой по-хубав. Просто ще се чудите къде да седнете и да хапнете вкусна гръцка кухня. Тук можете да си купите изключително красиви традиционни гръцки сувенири. На острова обикалят туристически влакчета, които може да ползвате, за да разгледате по-подробно. Цената включва трансфер хотел - о.Кос – хотел.
Цена: 30 Eur

Ефес
Третият по значимост град от античността след Рим и Атина. В сравнение с другите градове, Ефес е съхранен най-добре. Благодарение на археологическите разкопки, провеждащи се от 1869 г до наши дни, пред света се откриха бели мраморни улици, храмове, библиотеки, огромен амфитеатър. Възникнал през XI век като йонийска колония, градът се е прочул със своята светиня - храмът на Артемида ( Артемизий ), който е най - големият храм на древността и едно от седемте чудеса на света. Освен това, именно там е проповядвал и прекарал последните години от живота си, св. Йоан Богослов. В близост се намира и къщата на Дева Мария. Цената включва трансфер, обяд, екскурзовод, вход .
Цена: 45 Eur

Памуккале
В превод Памуккале означава "замък от памук". Това е едно уникално природно явление, намиращо се в Югоизточна Турция. Чудо на природата без аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във Вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия некропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад - Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, могат да се изкъпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица - Клеопатра. Цената включва трансфер, обяд, екскурзовод, вход.
Цена: 45 Eur

Далян
По време на тази екскурзия ще посетите скалните гробници на ликийските царе, останките на античния град Каунос, ще плавате по долното течение на живописната река Далян, а по - късно ще имате възможност да се изкъпете в басейн с минерална вода, част от древен балнеологичен курорт. След вкусен обяд ще отпътувате с катер към прочутия Плаж на костенурките. Именно там живеят костенурките Карета, едни от най - старите обитатели на планетата. Цената включва трансфер, обяд, екскурзовод.
Цена: 45 Eur

Джип сафари
Прекрасна възможност да видите природата в цялата и забележителност, и да се почувствате като неделима част от нея. Цената включва трансфер, обяд, екскурзовод.
Цена: 35 Eur

Нощен клуб в Халикарнас
Чудесна възможност за разпускане в най-известният клуб в Халикарнас. Цената включва трансфер, вход, 2 местни напитки.
Цена: 40 Eur

Дискотека Катамаран
Чудесна възможност за разпускане. Цената включва трансфер, вход, 2 местни напитки.
Цена: 40 Eur

Шопинг
Чудесна възможност за разходка из магазините на Бодрум. Цената включва трансфер до 3 търговски центъра, екскурзовод.
Цена: 10 Eur

Риболов
Възможност за разпускане и развлечение на запалените по риболова. Цената включва трансфер, обяд, екипировка.
Цена: 45 Eur


МАРМАРИС

Ефес
Третият по значимост град от античността след Рим и Атина. В сравнение с другите градове, Ефес е съхранен най-добре. Благодарение на археологическите разкопки, провеждащи се от 1869 г до наши дни, пред света се откриха бели мраморни улици, храмове, библиотеки, огромен амфитеатър. Възникнал през XI век като йонийска колония, градът се е прочул със своята светиня - храмът на Артемида ( Артемизий ), който е най - големият храм на древността и едно от седемте чудеса на света. Освен това, именно там е проповядвал и прекарал последните години от живота си, св. Йоан Богослов. В близост се намира и къщата на Дева Мария. Цената включва трансфер, обяд, екскурзовод, вход.
Цена: Възрастен - 60 Eur, Дете 7-12г. - 30 Eur

Памуккале
В превод Памуккале означава "замък от памук". Това е едно уникално природно явление, намиращо се в Югоизточна Турция. Чудо на природата без аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във Вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия некропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад - Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, могат да се изкъпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица - Клеопатра. Цената включва трансфер, обяд, екскурзовод, вход.
Цена: Възрастен - 45 Eur, Дете 7-12г. - 25 Eur

Островът на Клеопатра
Ако желаете да се изкъпете в кристално чистите води на Егейско море, да си направите пилинг с уникален пясък и да се пренесете 2000 години назад с историята на една голяма любов, трябва да посетите това място. Островът се намира в най-големия турски залив Гьокова. Според легендата той е подарен на Клеопатра от Марк Антоний и специално за нея е донесен бял пясък от северна Африка. На острова могат да се видят останките от древния град Кадрия – театър, храм на Аполон, базилика, хранилищата на острова...Цената включва трансфер, застраховка, пътуване с корабче, входна такса за острова.
Цена: Възрастен - 28 Eur, Дете 7-12г. - 15 Eur

Далян - Каунос
Ако сте авантюрист по душа и обичате интересните и екзотични пътешествия, то тази екскурзия е точно за Вас. Ще имате възможност да видите уникалните скални гробници в древния град Каунос и да чуете историята на Ликия..Ще пътувате с лодка по реката до мястото, където се влива в Средиземно море и ще се разхождате по плажа на костенурките Карета. Накрая може да опитате ефекта на лечебната кал в световно известните кални бани. Цената включва трансфер, обяд, кална баня и всички входни такси .
Цена: Възрастен - 32 Eur, Дете 7-12г. - 15 Eur

Турска вечер
Уникална възможност да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектно представление с огън и саби. Може да опитате традиционни вина и мезета, и да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката. Цената включва трансфер, застраховка, вечеря, местни напитки без ограничение (вино, бира, безалкохолни напитки).
Цена: Възрастен - 25 Eur, Дете 7-12г. - 15 Eur

Рафтинг
Една от най-интересните и вълнуващи екскурзии за любителите на екстремните спортове – спускане с надуваеми лодки по река. Цената включва трансфер, застраховка, обяд, екипировка.
Цена: Възрастен - 60 Eur

Дайвинг
Тази екскурзия ще Ви разкрие удивително красив подводен свят. Дайвингът - това са фантастични пейзажи от морските дълбини, поразяващи сцени от подводния живот, интересна и неповторима флора и фауна. Цялостната подготовка и самия дайвинг се провеждат под ръководството на опитни инструктори от една от най - популярните школи по подводно плуване. Преживяване за всеки с авантюристичен дух. Програмата е за начинаещи и не се допускат деца под 12 години. Цената включва трансфер, застраховка, обяд, екипировка.
Цена: Възрастен - 40 Eur

Сафари на кон
Възможност да разгледате и да се насладите на прекрасната природа на Турция. Обиколка с кон из живописните плажове. Цената включва трансфер, застраховка, конна езда.
Цена: Възрастен - 35 Eur, Дете 7-12г. - 15 Eur

Аквапарк
Възможност за водни забавления. Цената включва трансфер, застраховка, вход.
Цена: Възрастен - 20 Eur, Дете 7-12г. - 10 Eur, Дете 6-10г. - 15 Eur, Деца от 0-5г - безплатно.

АТВ сафари
Разходка из природата с АТВ. Цената включва трансфер, застраховка, обяд, мотор .
Цена (1 мотор/1 човек): 35 Eur
Цена (1 мотор/ 2 души): 55 Eur

Джип сафари
Разходка в планината с открит джип. Цената включва трансфер, застраховка, обяд, водопад, обиколка с джип.
Цена: Възрастен - 25 Eur, Дете 7-12г. - 11 Eur

Родос
Не пропускайте възможността да посетите страната на слънцето, митовете и легендите и да видите един от най-красивите и древни острови, съчетавайки почивката в Мармарис с еднодневно пътешествие до гръцкия остров Родос. Там Ви очаква невероятната атмосфера на рицарска крепост с най-добре запазената средновековна улица в Европа, Кастеланията, двореца на Великия Магистър и умален макет на Йерусалим. На изумрудения остров може да посетите мястото, където е стоял величествения Колос – статуя на Бога Слънце-Хелиос. Цената включва трансфер, пристанищна такса и билет за корабчето .
Цена: Възрастен - 50 Eur, Дете 7-12г. - 50 Eur

Среща с делфините
Една уникална възможност за среща с едни от най-добродушните и умни животни на планетата - делфините. Разходка до делфинариума. Цената включва трансфер, застраховка, среща с делфините.
Цена: Възрастен - 45 Eur, Дете 7-12г. - 45 Eur

Терапия с делфини
Една иновация, която дава резултат при лечението на стотици деца и хора с увреждания. При терапията с делфини, хората имат възможност да се запознаят с тях, да ги докоснат и дори да поплуват с тях. Цената включва трансфер, застраховка, 45 мин терапия с делфини.
Цена: Възрастен - 20 Eur, Дете 7-12г. - 20 Eur

Плуване с делфини - 8 МИН.
Имате една неповторима възможност да поплувате с едни от най-добродушните и умни животни - делфините. Цената включва трансфер, застраховка, 8 мин. плуване с делфини.
Цена: Възрастен - 85 Eur, Дете 7-12г. - 85 Eur

ВИП плуване с делфини - 10 МИН.
Имате една неповторима възможност да поплувате с едни от най-добродушните и умни животни - делфините. Цената включва трансфер, застраховка, 10 мин. плуване с делфини.
Цена: Възрастен - 130 Eur, Дете 7-12г. - 130 Eur

Турска баня
Наследена е от римската и византийската култура, която турците са заимствали. Тя е спасение от горещините и средство за възвръщане на младостта на кожата. Първо кожата се почиства със специална четка от конски косъм. След това професионален масажист, благодарение на своето майсторство и използваните ароматични масла я прави мека и благоуханна.
Цена без 30 мин. масаж с масла (трансфер, сауна, масаж със сапун) - Възрастен - 10 Eur, Дете 7-12г. - 5 Eur
Цена с 30 мин. масаж (трансфер, сауна, масаж със сапун, 30 мин. масаж с благоуханни масла) - Възрастен - 20 Eur, Дете 7-12г. - 10 Eur

ВИП разходка с яхта
Морска разходка по живописното крайбрежие на Мармарис със спирки в малки заливчета. Прекрасна природа, бисерно море, ласкаво сльнце и незабравими впечатления. Трансфер, застраховка, ВИП яхта, обяд (напитките са допълнителна екстра).
Цена: 350 Eur

ВИП риболов
Възможност за развлечение и релакс на борда, на луксозна яхта.Цената включва трансфер, застраховка, ВИП яхта, обяд (напитките са допълнителна екстра).
Цена: 400 Eur

ВИП лов на раци
Възможност за развлечение и релакс на борда на луксозна яхта.Цената включва трансфер, застраховка, ВИП яхта, обяд (напитките са допълнителна екстра).
Цена: 400 Eur


КУШАДАСЪ

Памуккале
Имате рядката възможност да видите единственото по рода си природно чудо, с тераси и минерални извори. Ще посетите древния град Хиераполис - неговия Некропол, Амфитеатъра, храма на Аполон, римските бани, агора, извора на Клеопатра.
Цена: Възрастен - 45 ЕUR, Деца 7-11г. - 25 ЕUR, Деца 0-6г. - безплатно

Ефес/Дева Мария
Ще имате възможност да посетите древният град Ефес. Обиколката включва Античната библиотека, двете агори, баните, храмът на Артемида и къщата на Дева Мария (намира се на 7км от Ефес).
Цена: Възрастен - 45 ЕUR, Деца 7-11г. - 25 ЕUR, Деца 0-6г. - безплатно

Дева Мария и Шириндже
Посещение на къщата на Дева Мария, намираща се на 7км от гр. Ефес.Посещение на Шириндже (намира се в околията на гр. Селчук).
Цена: Възрастен - 30 ЕUR, Деца 7-11г. - 15 ЕUR, Деца 0-6г. - безплатно

Сьоке
Посещение на текстилни фабрики - Mavi, Adidas, Lee, Lewis, Mudo.
Цена: Възрастен - 15 ЕUR, Деца 7-11г. - 5 ЕUR, Деца 0-6г. - безплатно

Разходка с корабче
Уникалната красота на Егейско море може да се почувства единствено на яхта, на чийто борд Ви очакват неповторими преживявания.
Цена: Възрастен - 18 ЕUR, Деца 7-11г. -10 ЕUR, Деца 0-6г. - безплатно

Турска вечер
Ще преживеете една истинска ориенталска нощ в ресторант Жаде Бийч Клуб, с шоу на професионални танцьори, жива музика и мездеке. Вечеря на шведска маса, неограничена консумация на местни напитки, сладолед.
Цена с вечеря: Възрастен - 45 ЕUR, Деца 7-11г. -25 ЕUR, Деца 0-6г. - безплатно
Цена без вечеря: Възрастен - 35 ЕUR, Деца 7-11г. -20 ЕUR, Деца 0-6г. - безплатно

Турска баня
Беледие хамам - включва къпане (без масаж с масла).
Цена: Възрастен - 15 ЕUR, Деца 4-9г. -10 ЕUR, Деца 0-3г. - безплатно

Подводно плаване
Преживяване, подходящо за всеки с авантюристичен дух. Програмата е за начинаещи и включва инструктаж и гмуркане с водолазни костюми. Не се допускат деца под 12 год.
Цена: Възрастен - 25 ЕUR

Джип сафари
Прекрасна възможност да видите природата в цялата и красота, и да се почувствате като неделима част от нея.
Цена: Възрастен - 30 ЕUR, Деца 7-12г. -15 ЕUR, Деца 0-6г. - безплатно

Сафари на кон
Още една възможност за опознаване на прекрасната природа на Турция. Разходка по селски пътища и по брега на морето.
Цена: 25 ЕUR

Шоу с делфини
Представление с делфини
Цена: Възрастен - 15 ЕUR, Деца 4-9г. -10 ЕUR, Деца 0-3г. - безплатно

Морски парк
Плуване с екзотични риби.
Цена: Възрастен - 40 ЕUR, Деца 4-9г. -30 ЕUR, Деца 0-3г. - безплатно

Остров Самос
Гърция Ви очаква. Островът е на час и половина път от Кушадасъ. Имате възможност да посетите две държави и да видите две различни култури.
Цена: 40 ЕUR

Аквапарк Адаленд
Водни забавления.
Цена: Възрастен - 20 ЕUR, Деца 4-9г. -15 ЕUR, Деца 0-3г. - безплатно

Аквапарк Аквафентъзи
Водни забавления за Mersin, Palm Wings, Grand Belish.
Цена: Възрастен - 20 ЕUR, Деца 4-9г. -15 ЕUR, Деца 0-3г. - безплатно