Абонирайте се за нашия бюлетин и научете първи за промоциите ни!
За клиенти: въведете № на резервация и PIN и вижте статуса на Вашата резервация
Начало Визов режим

Визов режим

Необходим е паспорт, валиден най-малко шест месеца.
Не се изискват визи за краткосрочни пребивавания – до 90 дни.
Съветваме Ви да следите за поставянето на печат при влизане в страната от миграционните власти. Липсата на печат води до налагане на административни глоби. При напускането на страната със самолет, се събира изходна такса.