Абонирайте се за нашия бюлетин и научете първи за промоциите ни!
За клиенти: въведете № на резервация и PIN и вижте статуса на Вашата резервация
Начало Топ Оферти КОСТА ДОРАДА - ЗЛАТНИЯ БРЯГ НА ИСПАНИЯ - Топ Оферти

Топ Оферти

КОСТА ДОРАДА - ЗЛАТНИЯ БРЯГ НА ИСПАНИЯ
8 дни / 7 нощувки
Самолет
от 454

КОСТА ДОРАДА
Дати на отпътуване:
06.09.2017    - 13.09.2017        13.09.2017    - 20.09.2017       

ПРОГРАМА

Първи ден:
Изпращане на летище София от представител на агенцията. Отпътуване за Барселона с полет на "Wizz air" с номер W6 4405 в 18:40ч . Кацане в Барселона в 20:50 ч. След пристигането посрещане от представител на фирмара партньор и трансфер до избрания хотел в курорта Коста Дорада. Настаняване. Вечеря и нощувка.

Втори ден:
Закуска. Свободно време с възможност за плаж и пазаруване. Вечеря. Нощувка.

Трети ден:
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание срещу доплащане - екскурзия до Музея на Салвадор Дали и Замъка Гала. Потопете се в света на сюрреализма. Сюрреализма – това са Гала и Дали. Запознанството ни с творчеството на великия майстор Дали ще започне с посещението на театъра-музей в град Фигерас. В музея са събрани произведения на изкуството, скулптури, ювелирни изделия и рисунки на Дали, а така също и негова частна колекция с работи на други известни художници. Замъкът на Гала се намира в град Пубол. Старинен замък, характерен с монашеска простота с отенки на сюрреализъм, лични вещи, книги и картини. Начало на екскурзията след закуска, връщане в хотелите – преди вечеря . Вечеря. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание срещу доплащане - посещение на един от най-големите атракционни паркове в целия свят Порт Авентура. Това е една от най-посещаваните туристически забележителности в Испания. Територията му е разделена на 5 части – Средиземноморие, Полинезия, Мексико, Китай и Дивия Запад. Атракциите са изключително вълнуващи, без значение на каква възраст сте. А пък ако случайно те не могат да Ви развълнуват, със сигурност ще оцените прекрасните ресторанти и барове във всяка една от страните през които минавате. Не е за пропускане и факта, че тук се продават едни от най-прекрасните сувенири в цяла Испания. Непосредствено до Порт Авентура е и водния парк Коста Карибе. Подарете си един уникален ден тук. Ще запомните това място и със сигурност ще поискате да се върнете отново . Вечеря. Нощувка.

Пети ден:
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание срещу доплащане - екскурзия до Манастира Монсерат. Екскурзията започва след закуска и се състои от две части. В началото се посещава удивителната и загадъчна планина Монсерат. В резултат на хилядолетно изветряне, варовиковите скали са придобили най-причудливи форми. Между върховете е разположен манастира Монсерат. Бенедиктинския манастир е основан през 880 г. в чест на чудотворната статуя на Дева Мария, която съгласно легендата е намерена близо до една от многобройните пещери и е черна на цвят. Дева Мария се счита за покровителка на Каталуния. Поради тъмния цвят я наричат “La Moreneta”. След посещението на манастира има време за приятна разходка в красивата планина. Вечеря. Нощувка.

Шести ден:
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечерта по желание срещу доплащане - Испанска вечер. Не пропускайте възможността да преживеете това. Традиционна испанска вечер в типично каталунско имение от 17 век. Весела компания, едни от най-известните испански песни изпълнени от един от най-добрите испански тенори, горещи испански ритми, класическо фламенко. В цената е включена и богата каталунска вечеря, както и напитки в неограничено количество – вино, шампанско, вода, сангрия и традиционната напитка на каталунските рибари “кремат” останала им по наследство от средиземноморските пирати. Вечерята е съпроводена от знаменитата фламенко трупа на Хосе Леон, ритмите на испанска китара в изпълнение на световно известния Диего Кортес. Вечерта завършва с бурни танци, в които със сигурност ще се включите и Вие. Вечеря. Нощувка.

Седми ден:
Закуска. Свободно време с възможност за плаж и пазаруване или възможност за допълнителна екскурзия срещу доплащане - Рицарски Турнир. Екскурзията се провежда в Средновековен замък който се намира в градчето Тордера недалеч от Барселона и включва вечеря в автентична атмосфера – цяло печено пиле, супа, печени картофи и всичко това без прибори. Пред Вас ще се разиграе спектакъл, пресъздаващ традициите на рицарските турнири в Средновековието. След това, победителят ще Ви покани в балната зала, където ще повишите празничното си настроение, като Ви се предоставя възможност за танци в балната зала, следвани от кратко, но огнено фламенко шоу . Вечеря. Нощувка.


Осми ден:
Закуска и освобождаване на стаите. Отпътуване до перлата на Средиземно море – Барселона. Град, който е източник на вдъхновението на великите майстори на изкуството и архитектурата и беше домакин на Олимпийските игри през 1992 година. По време на екскурзията ще чуете много за историята на Испания, Каталуния и Барселона. Ще спрем около катедралата Саграда Фамилия на Гауди, ще минем по най-елегантния булевард на града Пасео де Грасия, ще се качим на хълма Монтжуик, от който се разкрива зашеметяваща гледка към града. След това ще се отправим към сърцето на Барселона – площад Каталуния, където ще имате 2 часа свободно време и ще можете да се разходите по знаменитата улица Лас Рамблас и да надникнете в Готическия квартал. Трансфер до летището. 21.30 ч. - полет на "Wizz air" за София с номер W6 4406. Пристигане на летище София в 01:20ч.